Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingar
Skapa ett agenturkonto
Skapa ett agenturkonto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gigapay förenklar betalningar och fakturering mellan plattformar och skapare. Med självfakturering och omedelbara utbetalningar erbjuder vi en smidig upplevelse även för dem utan agent eller manager.

Dessa typer av betalningar kräver dock en onboardingsprocess som skiljer sig något från den vanliga leverantörsregistreringen som du kanske är van vid. Beroende på din relation till plattformen och skaparen kommer onboardingsprocessen att variera.

Om du är en manager, revisor eller agent som hjälper en enskild influencer måste skaparen genomföra onboarding som en privatperson hos Gigapay, för att följa det nya EU-direktivet DAC7. Det är möjligt för dig att göra detta åt dem, om du känner till deras adress och skatteregistreringsnummer och kan registrera dig med samma e-postadress som används på plattformen eller varumärket du förväntar dig utbetalningen från. När onboarding är slutförd kan du välja att lägga till deras egna juridiska enhet eller din agenturs företagsuppgifter, beroende på vem som ska fakturera och ta emot utbetalningen.

Om du representerar en större agentur med många olika influencers och e-postadresser kan vi skapa ett agenturkonto åt dig. För att göra detta, vänligen kontakta oss i vår Live Chat under europeiska kontorstider, eller fyll i detta formulär så återkommer vi till dig inom kort:

Fick du svar på din fråga?