Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingar
Gigapay för agenturer
Gigapay för agenturer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi förstår att det kan vara tidskrävande för managers och agenturer som din att hantera flera betalningar till olika mottagare. Därför finns Gigapay här för att hjälpa dig.

För att komma igång behöver du skapa ett Gigapay-konto för att ta emot dina betalningar.

Vi kan hjälpa dig med detta om du kontaktar vår support på support@gigapay.co, och du kommer att behöva tillhandahålla:

  • Namn på ditt företag

  • Namn på en ekonomiskt ansvarig person eller chef i företaget

  • Adress

  • Företagets momsregistreringsnummer

  • Företagets skatteregistreringsnummernt

Vi rekommenderar att du informerar din klient om att du kommer att få meddelanden om tillgängliga betalningar till en enda e-postadress för din byrå.


När du förväntar dig flera betalningar med olika e-postadresser

Om du förväntar dig att ta emot betalningar med flera olika e-postadresser rekommenderar vi att din byrå i stället väljer en enda huvudsaklig e-postadress, eftersom vårt system för närvarande bara kan hantera en åt gången.

Du kommer att behöva kontakta oss om alla de e-postadresser till vilka du kommer att få meddelanden om tillgängliga betalningar. Vi kommer sedan att kunna koppla ihop de e-poster som innehåller en inbjudan för betalningarna till ditt konto.

Notera att om den e-postadress du uppger inte innehåller en inbjudan kommer vi inte att kunna koppla den åt dig. Du måste vänta på en bekräftelse om att en inbjudan har skickats till den e-postadressen innan du kontaktar oss.

Fick du svar på din fråga?